V::engine()->group_public()->nav_vertical_expandable()
\V::engine()->webshop_locationbar()->current()
Latviešu
Kategorijas
Rādīt visas kategorijas


ĀTRĀ PASŪTĪŠANA
Preces saņēmšanai birojā atstāt tukšu

BIOL Čuguna pīle sautēšanai ar vāku 6,0 L

29.00Cena
ieskaitot PVN 21%
ID:108048
Kods:SC021
Grupa:Mājsaimniecības precesTrauki, glāzes un pannasKatli
Ražotājs:BIOL
Svars:6.3 Kg
Pieejamiba:
Ir pieejams
Produkta apraksts

Čuguna pīle sautēšanai ar vāku!


Tilpums: 6.0 Litri
Garums: 400mm
Platums: 240mm
Augstums: 130mm
Ražotājvalsts: Ukraina
 
Ērti izmantojams cepeškrāsnīs, uz plīts.
Lai čuguna katls kalpotu ilgi obligāti jāseko līdzi uzglabāšanas instrukcijai (skatīt zemāk).

Video pamācība čuguna trauku sagatavošanai:


 
Čuguna trauku lietošanas un uzglabāšanas instrukcija
Čuguna trauki uzņem lielu karstuma daudzumu un attiecīgi to ilgu laika posmu notur, pateicoties biezajām trauka sienām. Būtiski, ka izstrādājumi no čuguna ir nekaitīgi cilvēku organismam. Čuguna trauki ir ilgmūžīgi, nebaidās no pārdegšanas, mehāniskiem bojājumiem, nepakļaujas deformācijai.
1.       Čuguna trauku sagatavošana lietošanai
Pirms pirmās lietošanas reizes čuguna trauku vajag norūdīt, liekot uz uguns un kārtīgi izdedzinot industriālo eļļu. Kamēr trauks ir silts, iztīrīt ar sausu salveti un ievērojot drošību iesmērēt ar plānu kārtiņu augu eļļas. Augstākminēto procesu laikā jānodrošina laba telpas ventilācija, vai arī procesi jāveic ārtelpās. Trauks ir gatavs lietošanai!
2.       Ekspluatācija
Pēc trauka lietošanas trauku iztīriet ar birsti (tikai ne metālisku) un izmazgājiet ar karstu ūdeni. Trauku nosusiniet un uzklājiet plānu kārtu ar augu eļļu. Lai trauks labāk kalpotu, pirmās 5-6 gatavošanas reizes izvēlēties produktus ar augstu tauku saturu. Pēc katras lietošanas reizes trauka lietošana ekspluatācijā kļūst labāka, ja tiek ievēroti iepriekš minētie punkti.
3.       Jāievēro
Čuguns- materiāls, kas viegli pakļaujas korozijai, tāpēc ir jāievēro sekojošie noteikumi:
-          Neatstājiet ēdienu traukā glabāšanai;
-          Nav ieteicams traukā gatavot skābus ēdienus;
-          Nedrīkst trauku mazgāt trauku mazgājamā mašīnā;
-          Nepieļaujiet trauka mazgāšanu ar asiem abrazīviem materiāliem;
-          Nemērcējiet trauku ūdenī ilgu laika posmu un nepieļaujiet ūdenim ilgi atrasties uz trauka virsmas;
-          Trauku glabājiet sausā vietā ar noņemtu vāku;
-          Nedrīkst pakļaut trauku triecieniem un uzkarsētam traukam liet virsū aukstu ūdeni;
-          Uz trauka radušies rūsas plankumi ir no nepareizas ekspluatācijas un uz garantiju neattiecas.
4.       Papildus informācija
Rūsas traipi uz trauka nav defekts. Tās ir sekas nepareizai trauka lietošanai. Ja tomēr rūsa ir izveidojusies, varam ieteikt darīt sekojošas lietas tās novēršanai:
1.       Lai atbrīvotu trauku no rūsas traipiem ir iespēja to noberzt ar metālisku birsti ( metālisku švammi ).
2.       Izkarsēt trauku līdz 200 C temperatūrai, lai poras atbrīvojas no ēdiena paliekām.
3.       Ļaut traukam atdzist līdz 100-150 C.
4.       Uzliet augu eļļu un izkaisīt ar lielu rupjās sāls daudzumu.
5.       Ar tīru lupatiņu izberzt eļļas un sāls maisījumu pa visu trauka virsmu, saglabājot drošības pasākumus un piesardzību no apdegumiem.
6.       Ja eļļas-sāls maisījums mainīja krāsu, atkārtojiet 4. un 5. punkta darbības.
Garantijas laiks ekspluatācijai – 24 mēneši no pārdošanas datuma un ievērojot lietošanas instrukciju.