IESKATIES - IZPĀRDOŠANA27Alumīnija siltumnīcas17Siltumnīcas un piederumi137Dārza mājas un pirtis262Apkure2123Auto un moto preces2135Bērniem un mazuļiem3857Datortehnika, preces birojam9231Datoru komponentes, tīkla produkti2512Instrumenti10796Kokapstrādes iekārtas222Mājai un dārzam17888Mājsaimniecības preces12755
Trauki, glāzes un pannas1733Galda un virtuves piederumi1566Preces saimniecībai un uzkopšanai3045Ēstuvēm un krogiem34Tīrīšanas līdzekļi un atkaļķotāji213Interjeram5924TV veikala preces0Hobijam un Izklaidei239
Metālapstrādes iekārtas45Optika, foto tehnika5076Ražošanas un sabiedrisko telpu tehnika221Sadzīves tehnika3561Santehnika11878Skaistumam un veselībai9299Smaržas un kosmētika8352Sports un fitness17331Telefoni, planšetdatori, APPLE12434Tūrisma preces8888TV, audio, video, spēļu konsules1758Uzkopšanas tehnika355Ziemassvētku preces636Zoo preces27818+3309Unsorted3131

BIOL Čuguna panna diam. 200 mm, h-45 mm

Kategorijas

55
BIOL Čuguna panna diam. 200 mm, h-45 mm

BIOL Čuguna panna diam. 200 mm, h-45 mm (SC000) SC000

10.70€ 24.00€

Ražotājs: BIOL

ID: 108029

Artikuls: SC000

Pieejamība: Zvaniet, lai noskaidrotu par preces pieejamību.

  • * Nav apkalpošanas maksas
  • * Ātra, profesionāla apkalpošana
  • * 14 dienu atgriešanas garantija
  • * Izdevīgi, dažādi piegādes veidi
  • * Dažādi norēķinu veidi
Ja ir jautājumi par šo preci, droši zvaniet – Tel. 22443221
Skaits

Apraksts

Čuguna panna

Diametrs: 200 mm
Augstums: 45 mm

Svars: 1,5 kg

Ražotājvalsts: Ukraina
*Noņemams rokturis!

Izmantojama:

*Indukcijas plītīm
*Gāzes plītīm
*Elektriskajām plītīm
*Halogēnām plītīm
*Keramiskām plītīm

Video pamācība čuguna trauku sagatavošanai:

Čuguna panna tiek uzskatīta par vispiemērotāko, ja vēlas, lai ēdienam būtu brūna garoziņa. Čuguna pannā strauji cepta gaļa un zivis iekšpusē ir sulīgi, bet no ārpuses tiem ir brūna, kraukšķīga garoziņa. Uzkarsēta čuguna panna ļoti ilgi saglabā karstumu un turpina vienmērīgi cept produktu arī pēc tam, kad uguns ir nogriezta, līdz ar to tā ir enerģiju ekonomējoša.

Čuguna trauku lietošanas un uzglabāšanas instrukcija

Čuguna trauki uzņem lielu karstuma daudzumu un attiecīgi to ilgu laika posmu notur, pateicoties biezajām trauka sienām. Būtiski, ka izstrādājumi no čuguna ir nekaitīgi cilvēku organismam. Čuguna trauki ir ilgmūžīgi, nebaidās no pārdegšanas, mehāniskiem bojājumiem, nepakļaujas deformācijai.

1. Čuguna trauku sagatavošana lietošanai

Pirms pirmās lietošanas reizes čuguna trauku vajag norūdīt, liekot uz uguns un kārtīgi izdedzinot industriālo eļļu. Kamēr trauks ir silts, iztīrīt ar sausu salveti un ievērojot drošību iesmērēt ar plānu kārtiņu augu eļļas. Augstākminēto procesu laikā jānodrošina laba telpas ventilācija, vai arī procesi jāveic ārtelpās. Trauks ir gatavs lietošanai!

2. Ekspluatācija

Pēc trauka lietošanas trauku iztīriet ar birsti (tikai ne metālisku) un izmazgājiet ar karstu ūdeni. Trauku nosusiniet un uzklājiet plānu kārtu ar augu eļļu. Lai trauks labāk kalpotu, pirmās 5-6 gatavošanas reizes izvēlēties produktus ar augstu tauku saturu. Pēc katras lietošanas reizes trauka lietošana ekspluatācijā kļūst labāka, ja tiek ievēroti iepriekš minētie punkti.

3. Jāievēro

Čuguns- materiāls, kas viegli pakļaujas korozijai, tāpēc ir jāievēro sekojošie noteikumi:

- Neatstājiet ēdienu traukā glabāšanai;

- Nav ieteicams traukā gatavot skābus ēdienus;

- Nedrīkst trauku mazgāt trauku mazgājamā mašīnā;

- Nepieļaujiet trauka mazgāšanu ar asiem abrazīviem materiāliem;

- Nemērcējiet trauku ūdenī ilgu laika posmu un nepieļaujiet ūdenim ilgi atrasties uz trauka virsmas;

- Trauku glabājiet sausā vietā ar noņemtu vāku;

- Nedrīkst pakļaut trauku triecieniem un uzkarsētam traukam liet virsū aukstu ūdeni;

- Uz trauka radušies rūsas plankumi ir no nepareizas ekspluatācijas un uz garantiju neattiecas.

4. Papildus informācija

Rūsas traipi uz trauka nav defekts. Tās ir sekas nepareizai trauka lietošanai. Ja tomēr rūsa ir izveidojusies, varam ieteikt darīt sekojošas lietas tās novēršanai:

1. Lai atbrīvotu trauku no rūsas traipiem ir iespēja to noberzt ar metālisku birsti ( metālisku švammi ).

2. Izkarsēt trauku līdz 200 C temperatūrai, lai poras atbrīvojas no ēdiena paliekām.

3. Ļaut traukam atdzist līdz 100-150 C.

4. Uzliet augu eļļu un izkaisīt ar lielu rupjās sāls daudzumu.

5. Ar tīru lupatiņu izberzt eļļas un sāls maisījumu pa visu trauka virsmu, saglabājot drošības pasākumus un piesardzību no apdegumiem.

6. Ja eļļas-sāls maisījums mainīja krāsu, atkārtojiet 4. un 5. punkta darbības.

Garantijas laiks ekspluatācijai – 24 mēneši no pārdošanas datuma un ievērojot lietošanas instrukciju.

Ātrā pasūtīšana