IESKATIES - IZPĀRDOŠANA9Alumīnija siltumnīcas17Siltumnīcas un piederumi165Dārza mājas un pirtis320Apkure2051Auto un moto preces2365Bērniem un mazuļiem4161Datortehnika, preces birojam8695Datoru komponentes, tīkla produkti2498Instrumenti10877Kokapstrādes iekārtas219Mājai un dārzam24223Mājsaimniecības preces13797
Trauki, glāzes un pannas1565Galda un virtuves piederumi1565Preces saimniecībai un uzkopšanai3163Ēstuvēm un krogiem37Tīrīšanas līdzekļi un atkaļķotāji215Interjeram6975TV veikala preces0Hobijam un Izklaidei276
Metālapstrādes iekārtas45Optika, foto tehnika4407Ražošanas un sabiedrisko telpu tehnika301Sadzīves tehnika3185Santehnika12200Skaistumam un veselībai10570Smaržas un kosmētika8680Sports un fitness17871Telefoni, planšetdatori, APPLE3985Tūrisma preces9403TV, audio, video, spēļu konsules1653Uzkopšanas tehnika352Ziemassvētku preces677Zoo preces52618+3295Unsorted3111

BIOL Čuguna pankūku panna diam. 240 mm, h-15 mm

Kategorijas

48
BIOL Čuguna pankūku panna diam. 240 mm, h-15 mm

BIOL Čuguna pankūku panna diam. 240 mm, h-15 mm (SC007a) SC007a

13.00€ 25.00€

Ražotājs: BIOL

ID: 108037

Artikuls: SC007a

Pieejamība: Pieejams

  • * Nav apkalpošanas maksas
  • * Ātra, profesionāla apkalpošana
  • * 14 dienu atgriešanas garantija
  • * Izdevīgi, dažādi piegādes veidi
  • * Dažādi norēķinu veidi
Ja ir jautājumi par šo preci, droši zvaniet – Tel. 22443221
Skaits

Apraksts

Čuguna panna


Diametrs: 240 mm
Augstums: 15 mm
Ražotājvalsts: Ukraina

Svars: 1,55 kg

*Noņemams rokturis!

Izmantojama:


*Indukcijas plītīm
*Gāzes plītīm
*Elektriskajām plītīm
*Halogēnām plītīm
*Keramiskām plītīm

Video pamācība čuguna trauku sagatavošanai:



Čuguna panna tiek uzskatīta par vispiemērotāko, ja vēlas, lai ēdienam būtu brūna garoziņa. Čuguna pannā strauji cepta gaļa un zivis iekšpusē ir sulīgi, bet no ārpuses tiem ir brūna, kraukšķīga garoziņa. Uzkarsēta čuguna panna ļoti ilgi saglabā karstumu un turpina vienmērīgi cept produktu arī pēc tam, kad uguns ir nogriezta, līdz ar to tā ir enerģiju ekonomējoša.

Čuguna trauku lietošanas un uzglabāšanas instrukcija

Čuguna trauki uzņem lielu karstuma daudzumu un attiecīgi to ilgu laika posmu notur, pateicoties biezajām trauka sienām. Būtiski, ka izstrādājumi no čuguna ir nekaitīgi cilvēku organismam. Čuguna trauki ir ilgmūžīgi, nebaidās no pārdegšanas, mehāniskiem bojājumiem, nepakļaujas deformācijai.

1. Čuguna trauku sagatavošana lietošanai

Pirms pirmās lietošanas reizes čuguna trauku vajag norūdīt, liekot uz uguns un kārtīgi izdedzinot industriālo eļļu. Kamēr trauks ir silts, iztīrīt ar sausu salveti un ievērojot drošību iesmērēt ar plānu kārtiņu augu eļļas. Augstākminēto procesu laikā jānodrošina laba telpas ventilācija, vai arī procesi jāveic ārtelpās. Trauks ir gatavs lietošanai!

2. Ekspluatācija

Pēc trauka lietošanas trauku iztīriet ar birsti (tikai ne metālisku) un izmazgājiet ar karstu ūdeni. Trauku nosusiniet un uzklājiet plānu kārtu ar augu eļļu. Lai trauks labāk kalpotu, pirmās 5-6 gatavošanas reizes izvēlēties produktus ar augstu tauku saturu. Pēc katras lietošanas reizes trauka lietošana ekspluatācijā kļūst labāka, ja tiek ievēroti iepriekš minētie punkti.

3. Jāievēro

Čuguns- materiāls, kas viegli pakļaujas korozijai, tāpēc ir jāievēro sekojošie noteikumi:

- Neatstājiet ēdienu traukā glabāšanai;

- Nav ieteicams traukā gatavot skābus ēdienus;

- Nedrīkst trauku mazgāt trauku mazgājamā mašīnā;

- Nepieļaujiet trauka mazgāšanu ar asiem abrazīviem materiāliem;

- Nemērcējiet trauku ūdenī ilgu laika posmu un nepieļaujiet ūdenim ilgi atrasties uz trauka virsmas;

- Trauku glabājiet sausā vietā ar noņemtu vāku;

- Nedrīkst pakļaut trauku triecieniem un uzkarsētam traukam liet virsū aukstu ūdeni;

- Uz trauka radušies rūsas plankumi ir no nepareizas ekspluatācijas un uz garantiju neattiecas.

4. Papildus informācija

Rūsas traipi uz trauka nav defekts. Tās ir sekas nepareizai trauka lietošanai. Ja tomēr rūsa ir izveidojusies, varam ieteikt darīt sekojošas lietas tās novēršanai:

1. Lai atbrīvotu trauku no rūsas traipiem ir iespēja to noberzt ar metālisku birsti ( metālisku švammi ).

2. Izkarsēt trauku līdz 200 C temperatūrai, lai poras atbrīvojas no ēdiena paliekām.

3. Ļaut traukam atdzist līdz 100-150 C.

4. Uzliet augu eļļu un izkaisīt ar lielu rupjās sāls daudzumu.

5. Ar tīru lupatiņu izberzt eļļas un sāls maisījumu pa visu trauka virsmu, saglabājot drošības pasākumus un piesardzību no apdegumiem.

6. Ja eļļas-sāls maisījums mainīja krāsu, atkārtojiet 4. un 5. punkta darbības.

Garantijas laiks ekspluatācijai – 24 mēneši no pārdošanas datuma un ievērojot lietošanas instrukciju.

Ātrā pasūtīšana