IESKATIES - IZPĀRDOŠANA9Alumīnija siltumnīcas17Siltumnīcas un piederumi166Dārza mājas un pirtis317Apkure2071Auto un moto preces2353Bērniem un mazuļiem4110Datortehnika, preces birojam8337Datoru komponentes, tīkla produkti2273Instrumenti10796Kokapstrādes iekārtas217Mājai un dārzam24074Mājsaimniecības preces13879
Trauki, glāzes un pannas1637Galda un virtuves piederumi1546Preces saimniecībai un uzkopšanai3182Ēstuvēm un krogiem37Tīrīšanas līdzekļi un atkaļķotāji222Interjeram6977TV veikala preces0Hobijam un Izklaidei277
Metālapstrādes iekārtas44Optika, foto tehnika4416Ražošanas un sabiedrisko telpu tehnika302Sadzīves tehnika3244Santehnika12221Skaistumam un veselībai10385Smaržas un kosmētika8609Sports un fitness17850Telefoni, planšetdatori, APPLE3814Tūrisma preces9506TV, audio, video, spēļu konsules1675Uzkopšanas tehnika345Ziemassvētku preces675Zoo preces52718+3296Unsorted3130

BIOL Čuguna pankūku panna diam. 220 mm, h-15 mm

Kategorijas

48
BIOL Čuguna pankūku panna diam. 220 mm, h-15 mm

BIOL Čuguna pankūku panna diam. 220 mm, h-15 mm (SC007) SC007

12.00€ 23.00€

Ražotājs: BIOL

ID: 108036

Artikuls: SC007

Pieejamība: Pieejams

  • * Nav apkalpošanas maksas
  • * Ātra, profesionāla apkalpošana
  • * 14 dienu atgriešanas garantija
  • * Izdevīgi, dažādi piegādes veidi
  • * Dažādi norēķinu veidi
Ja ir jautājumi par šo preci, droši zvaniet – Tel. 22443221
Skaits

Apraksts

Čuguna panna


Diametrs: 220 mm
Augstums: 15 mm
Ražotājvalsts: Ukraina

Svars: 1,3 kg

*Noņemams rokturis!

Izmantojama:


*Indukcijas plītīm
*Gāzes plītīm
*Elektriskajām plītīm
*Halogēnām plītīm
*Keramiskām plītīm

Video pamācība čuguna trauku sagatavošanai:



Čuguna panna tiek uzskatīta par vispiemērotāko, ja vēlas, lai ēdienam būtu brūna garoziņa. Čuguna pannā strauji cepta gaļa un zivis iekšpusē ir sulīgi, bet no ārpuses tiem ir brūna, kraukšķīga garoziņa. Uzkarsēta čuguna panna ļoti ilgi saglabā karstumu un turpina vienmērīgi cept produktu arī pēc tam, kad uguns ir nogriezta, līdz ar to tā ir enerģiju ekonomējoša.

Čuguna trauku lietošanas un uzglabāšanas instrukcija

Čuguna trauki uzņem lielu karstuma daudzumu un attiecīgi to ilgu laika posmu notur, pateicoties biezajām trauka sienām. Būtiski, ka izstrādājumi no čuguna ir nekaitīgi cilvēku organismam. Čuguna trauki ir ilgmūžīgi, nebaidās no pārdegšanas, mehāniskiem bojājumiem, nepakļaujas deformācijai.

1. Čuguna trauku sagatavošana lietošanai

Pirms pirmās lietošanas reizes čuguna trauku vajag norūdīt, liekot uz uguns un kārtīgi izdedzinot industriālo eļļu. Kamēr trauks ir silts, iztīrīt ar sausu salveti un ievērojot drošību iesmērēt ar plānu kārtiņu augu eļļas. Augstākminēto procesu laikā jānodrošina laba telpas ventilācija, vai arī procesi jāveic ārtelpās. Trauks ir gatavs lietošanai!

2. Ekspluatācija

Pēc trauka lietošanas trauku iztīriet ar birsti (tikai ne metālisku) un izmazgājiet ar karstu ūdeni. Trauku nosusiniet un uzklājiet plānu kārtu ar augu eļļu. Lai trauks labāk kalpotu, pirmās 5-6 gatavošanas reizes izvēlēties produktus ar augstu tauku saturu. Pēc katras lietošanas reizes trauka lietošana ekspluatācijā kļūst labāka, ja tiek ievēroti iepriekš minētie punkti.

3. Jāievēro

Čuguns- materiāls, kas viegli pakļaujas korozijai, tāpēc ir jāievēro sekojošie noteikumi:

- Neatstājiet ēdienu traukā glabāšanai;

- Nav ieteicams traukā gatavot skābus ēdienus;

- Nedrīkst trauku mazgāt trauku mazgājamā mašīnā;

- Nepieļaujiet trauka mazgāšanu ar asiem abrazīviem materiāliem;

- Nemērcējiet trauku ūdenī ilgu laika posmu un nepieļaujiet ūdenim ilgi atrasties uz trauka virsmas;

- Trauku glabājiet sausā vietā ar noņemtu vāku;

- Nedrīkst pakļaut trauku triecieniem un uzkarsētam traukam liet virsū aukstu ūdeni;

- Uz trauka radušies rūsas plankumi ir no nepareizas ekspluatācijas un uz garantiju neattiecas.

4. Papildus informācija

Rūsas traipi uz trauka nav defekts. Tās ir sekas nepareizai trauka lietošanai. Ja tomēr rūsa ir izveidojusies, varam ieteikt darīt sekojošas lietas tās novēršanai:

1. Lai atbrīvotu trauku no rūsas traipiem ir iespēja to noberzt ar metālisku birsti ( metālisku švammi ).

2. Izkarsēt trauku līdz 200 C temperatūrai, lai poras atbrīvojas no ēdiena paliekām.

3. Ļaut traukam atdzist līdz 100-150 C.

4. Uzliet augu eļļu un izkaisīt ar lielu rupjās sāls daudzumu.

5. Ar tīru lupatiņu izberzt eļļas un sāls maisījumu pa visu trauka virsmu, saglabājot drošības pasākumus un piesardzību no apdegumiem.

6. Ja eļļas-sāls maisījums mainīja krāsu, atkārtojiet 4. un 5. punkta darbības.

Garantijas laiks ekspluatācijai – 24 mēneši no pārdošanas datuma un ievērojot lietošanas instrukciju.

Ātrā pasūtīšana